Maxi Autostoeltjes met alle Cybex autostoeltjes in Amsterdam

MAXI-AUTOSTOELTJES

Adres

MAXI-AUTOSTOELTJES

Ten Katestraat 34
1053 CG  Amsterdam

Bel ons: 020 612 93 61

Openingstijden

Online 24/7

Fysieke winkel

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 – 17:00
Woensdag: 9:00 – 17:00
Donderdag: 9:00 – 17:00
Vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Maxi autostoeltjes, uw specialitist in autostoeltjes in Amsterdam Nederland

Ben je op zoek naar een mooie kinderwagen en babykamer of autostoel in Amsterdam kom dan eens kijken bij Baby Boem voor uw kinderwagen en babykamer in Amsterdam!

Natuurlijk kan je ook naar de grote babyconcerns in Nederland, maar hoe lekker is het niet als je voor je service en garantie lekker dichtbij terecht kan?

Baby Boem voor uw kinderwagen en babykamer in Amsterdam met laagste prijsgarantie

Gewoon dichtbij en binnen handbereik. Uiteraard wil je daar ook niet teveel voor betalen, daarom garanderen wij ook altijd de laagste prijsgarantie! Gewoon bij Baby Boem voor uw kinderwagen en babykamer in Amsterdam.

Contact Baby Boem, voor uw kinderwagen in Amsterdam sinds 1965!!

 

Misschien lag je zelf ook wel in een wiegje, of zat je in een kinderwagen van Baby Boem. Wij hebben altijd de beste merken op voorraad en natuurlijk altijd scherp geprijsd.

Baby Boem voor al uw kinderwagens en babykamers in Amsterdam is na meer dan 50 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Onze babyspeciaalzaak in hartje Amsterdam en een succesvolle webshop voor onze klanten door heel Nederland. Wij leveren alles wat je maar kunt wensen voor je pasgeboren kindje.

 

Van complete babykamers tot hippe accessoires. Van kwalitatieve kinderwagens tot duurzaam speelgoed en trendy babykleding. Tevens kun je altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zwangerschaps- en babyartikelen beschikken wij over ruim voldoende expertise om je te helpen met de uitdagingen van het aanstaande en jonge ouderschap.

Kom eens langs in onze gezellige winkel voor het beste advies. Alle merken onder 1 dak zoals Joolz Cybex Bugaboo Babyzen Yoyo UPPAbaby Maxi Cosi iCandy Thule en nog veel meer.

We helpen je graag onder genot van een kopje koffie en laten je alles zien en natuurlijk ook zelf uitproberen. Want zo’n testrit met een kinderwagen kan heel verhelderend zijn.

Baby Boem voor uw kinderwagen en babykamer in Amsterdam

TOT ZIENS!

 

Op zoek naar een kinderwagen of babykamer? Kijk ook eens op www.babyboemkinderwagens.nl

Naast onze vaste openingstijden bent u ook van harte welkom op afspraak